Rusia i gjunjëzohet dhe i lutet Amerikës

“Rreziku nga eskalimi i situatës është më i madh se sa kur bëhet fjalë vetëm për Sirinë, sepse ushtria jonë është atje… Andaj, situata është shmë e rrezikshme”, theksoi Nebeznja.

“Ai tha se është e pa paramendueshme të ketë sulme amerikane ndaj caqeve në Siri ku janë të vendosura trupat ruse.
Rusia shpreson që në Siri nuk do të vijë deri te “pika ku nuk ka më kthim”.

Sipas fjalëve të tij, edhe vetë kërcënimi amerikan për sulm me raketa në Siri paraqet shkelje të Kartës së OKB’së.
Nebeznja tha se Rusia ka bërë thirrje për një sesion të hapur mbi Sirinë në OKB, me pjesëmarrjen e Sekretarit të Përgjithshëm. Ja edhe pamjet ne vazhdim.

(Visited 90 times, 1 visits today)