Shikojeni se çka bën biznismeni Kosovar

Geci, ka treguar edhe arsyen se përse ai dhe bashkëluftëtarët tjerë të Adem Jasharit nuk shkuan për ta ndihmuar Adem Jasharin.

(Visited 12 times, 1 visits today)