Në Gjermani mungesë punëtorësh

Si rëndom, është kërkesë e madhe për personelin mjekësor e në kohë të fundit ka mungesë të madhe të instruktorëve të vozitjes, shoferëve të autobusëve e të kamionëve.

Sindikata gjermane dhe punëdhënësit kohë më parë kanë arritur marrëveshjen për paga më të mëdha dhe për orar më të mirë të punës. Marrëveshja është arritur në fund të janarit e në fillim të shkurtit të këtij viti dhe ajo parasheh ngritje të pagës nga 4,3 për qind që nga 1 prilli. Me poshte keni linkun per te aplikuar per pune.

(Visited 28 times, 1 visits today)