Për shkak të mungesës së pauzës për tualet

Por nuk vuan vetëm dinjiteti i tyre, ata janë të rrezikuar nga problemet e ndryshme shëndetësore”, thuhet në përfundim të raportit të publikuar në faqen e kësaj organizate.

Ky hulumtim është kryer në gjithë Amerikën, përmes intervistave me ish-punëtorët dhe ata aktual të industrisë së shpendëve, agjentët e tyre, avokatët, profesionistët mjekësorë dhe analistët, si pjesë e një fushate për të evokuar në përmirësimin e kushteve të përgjithshme të punës në industrinë e shpendëve. Me poshte keni pamjet.

(Visited 54 times, 1 visits today)